Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Punctele cadou

 

     Prin punctele cadou Bijuteria-de-lux.ro va asigura ca ne bucuram sa va avem drept clienti si faptul ca dorim sa avem o relatie placuta si de lunga durata. Astfel, va multumim ca ne-ati ales pentru a comanda bijuterii deosebite pentru cei dragi sau pentru propriul rasfat.

     Punctele cadou le primiti dupa ce statusul comenzii se transforma in comanda livrata. La fiecare 10 lei primiti un punct cadou, punctele cadou nu sunt divizibile, daca veti cumpara produse in valoare de 50 de lei sau de 59 de lei  veti primi tot 5 puncte cadou.

     Un punct cadou valoreaza 50 de bani, astfel daca faceti cumparaturi in valoare de 100 lei veti primi 10 puncte cadou care transformate in cupoane valoreaza 5 lei.

     Pentru a fi folosite punctele cadou trebuie transformate de catre dumneavoastra in cupoane de reducere. Aceasta transformare o faceti accesand pagina "Punctele mele cadou" de unde puteti  alegeti transformarea punctelor intr-un cupon de reducere.

     Cu ajutorul cupoanelor de reducere puteti platiti comenzile ulterioare de pe Bijuteria-de-lux.ro, daca nu va ajung sa platiti comanda integral, puteti  diminua valoarea ei cu suma egala punctelor folosite. Cupoanele de reducere au valabilitatea de un an.

 

     Pot aduna puncte cadou in numele meu avand factura pe numele firmei?
Categoric da. Avem clienti care comanda cadourile necesare firmei si cu punctele acumulate revin si platesc cadourile pentru cei dragi lor.

 

ATENTIE:  Bijuteriile aflate in alte promotii sau la reduceri de pret nu beneficiaza de puncte cadou!

 

 


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale