Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Conditii de returnare

 

      Consumatorul pote returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea unui motiv doar prin notificarea in scris a comerciantului ca renunta la cumparare, conform Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ord. nr. 130/2000).
     Daca doriti sa returnati un produs care v-a fost livrat, trebuie sa ne anuntati in scris despre produsul pe care doriti sa il returnati, data la care v-a fost livrat si daca doriti sa-l inlocuiti cu un alt produs. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email office@bijuteria-de-lux.ro
     Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre noi, veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.
     Daca motivul returului este oricare altul in afara defectelor de fabricatie sau unei comenzi gresit expediate de noi, taxele aferente transportului cad in sarcina dumneavoastra. In acest caz, nici un retur sosit cu plata ramburs nu va fi acceptat.
     Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele aferente transportului vor fi suportate de catre noi.
    Produsele vor fi returnate in ambalajul original, cu componentele sau accesoriile primite la cumparare. Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.
    Consumatorul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale  peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale