Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Despre noi

 

     Magazinul online de bijuterii Bijuteria-de-lux.ro a fost creat din dorinta de a oferi rafinament si eleganta la preturi rezonabile tuturor celor aflati in cautarea unor bijuterii deosebite.

Bijuteria de lux


     Colectiile noastre de bijuterii din argint 925, cu pietre pretioase sau semipretioase, cu perle naturale sau de cultura, cu elemente Swarovski sau a celor placate cu aur si argint sunt atent selectionate de la diversi producatori internationali sau interni care ofera toate certificarile de calitate necesare.

     Bijuteria-de-lux.ro ofera o gama diverisificata de bijuterii, produse in serie mica sau unicat cu un design excelent si o calitate remarcabila.  Colectia noastra de bijuterii cuprinde bijuterii si accesorii de inalta calitate cum ar fi:  cercei, pandantive, inele, coliere, lantisoare, bratari, brose, seturi si multe altele.

     Marea majoritate a bijuteriilor din argint 925 comercializate de noi sunt placate cu rodiu, care este un metal alb-argintiu folosit la placarea altor metale pentru a le conferi acestora un strat rezistent la coroziune si un aspect lucios foarte asemanator aurului alb. Bijuteriile din argint placate cu rodiu au o rezistenta crescuta la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-si astfel caracteristicile initiale chiar si dupa o perioada lunga de utilizare.

     Toate bijuteriile din metale pretioase comercializate de Bijuteria-de-lux.ro sunt verificate si certificate de ANPC - Metale si Pietre Pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei si poarta marcajul Bancii Nationale care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Bijuteriile din metale pretioase, placate cu aur sau argint sunt livrate impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele noastre sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare.

     Secretul succesului nostru consta in: calitatea si rafinamentului cu care sunt realizate bijuteriile comercializate de noi, in preturile rezonabile practicate si nu in ultimul rand de siguranta si rapiditatea livrarii produselor comandate.

     Magazinul online Bijuteria-de-lux.ro este operat de SC Papillon Construct SRL, CUI RO 23827660, cu sediul in Targu-Mures, str. Livezeni nr. 45, ap.10, cod postal 540566,  cont bancar RO05BTRL02701202W59885XX deschis la Banca Transilvania sucursala Targu-Mures, inregistrata la ORC cu numarul J26/841/2008.
     Autorizatia ANPC pentru Efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 0007864.


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale