Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Termeni si conditii

 
     Prezentul document denumit in continuare “termeni de utilizare a serviciului” descrie conditiile in care serviciul bijuteria-de-lux.ro este furnizat catre utilizatori. Prin inregistrare pe site-ul www.bijuteria-de-lux.ro si/sau prin folosirea serviciilor oferite de acesta      utilizatorul accepta si este obligat sa respecte “termenii de utilizare a serviciului”.
     Administratorul site-ului web www.bijuteria-de-lux.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

1. Administrarea site-ului

     Site-ul web www.bijuteria-de-lux.ro este operat de Societatea Comerciala Papillon Construct SRL organizata in baza legii romane, cu sediul in Targu-Mures, str. Livezeni nr. 45, cod postal 540566, CUI RO 23827660, J26/841/2008., capital social subscris si varsat 200 lei, avand cont deschis la Banca Transilvania sucursala Targu-Mures, cont RO05BTRL02701202W59885XX, e-mail office@bijuteria-de-lux.ro


2. Preturile

     Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site includ TVA, iar facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei. Bijuteria-de-lux.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele prezentate pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului, insa fara a afecta comenzile deja efectuate, astfel ca pretul tiparit pe factura fiscala emisa va coincide cu cel afisat pe site in momentul efectuarii comenzii.
     Comanda minima in cadrul site-ului este de 50 RON si puteti plati fie la livrare (ramburs), fie prin transfer bancar.


3. Livrarea produselor

     www.bijuteria-de-lux.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau prin curier rapid  care ofera acoperire in toata tara cu cateva exceptii.
     Livrarea produselor va fi gratuita  pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA) prin curier rapid si 150 RON (inclusiv TVA) prin Posta Romana sub aceste sume contravaloarea transportului este de 8 Ron prin Posta Romana si 18 RON prin firma de curierat rapid.


4. Returnarea produselor

     Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

     “Art. 4. - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

     Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator

     Art. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”

     Clientii Bijuteria-de-lux.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original si in stare perfecta, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.
     Bijuteria-de-lux.ro va inapoia contravaloare comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legea in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.


5. Garantia bijuteriilor

     Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.bijuteria-de-lux.ro beneficiaza de o perioada de garantie de 30 de zile accordata din momentul cumpararii. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casa.
     Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fii: reparat gratuit sau va fii inlocuit cu un articol identic, daca produsul nu este disponibil, poate fi inlocuit cu unul cu o valoare similara la cererea cumparatorului in maximum 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului defect.
     Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezinta defecte de fabricatie ci defecte datorate unei proaste utilizari cum ar fi: bijuterii ce prezinta pietre sarite, sparte, bijuterii rupte, interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate, nerespectarea de catre cumparator a conditiilor generale de intretinere si utilizare.
     Costurile privind transportul produselor ce fac obiectul garantiei intra in responsabilitatea consumatorului.

     Garantia se acorda cu conditia respectarii urmatoarelor reguli de folosire a produselor :

- nu purtati bijuteriile atunci cand faceti baie, mergeti la piscina, sauna etc.
- depozitati bijuteriile individual; nu depozitati bijuteriile in baie.
- nu introduceti bijuteriile in apa, detergenti, solventi, aburi.
- evitati contactul intre bijuterii si produsele cosmetice, nu pulverizati parfum sau deodorant pe acestea.
- nu folositi bijuteriile in timpul desfasurarii activitatilor menajere, nu supuneti bijuteriile la socuri mecanice.


6. Promotii si concursuri

     Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
     Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


7. Politica de confidentialitate

     SC Papillon Construct SRL prin intermediului site-ul web www.bijuteria-de-lux.ro colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP) numai cu acordul voluntar al utilizatorului pentru validarea expedierea si facturarea comenzilor catre acesta.

     SC Papillon Construct SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 000000

     Respectam cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si anume pentru efectuarea comenziilor online 

     Nota de informare privind protectia datelor personale

     Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Papillon Construct SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati  stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa trimisa pe adresa office@bijuteria-de-lux.ro.


8. Limitarea de responsabilitate

     Bijuteria-de-lux.ro nu ofera nici un fel de garantii directe sau indirect ca:
Serviciul va fi potrivit cerintelor clientului!
Serviciul va fi neintrerupt sigur si fara erori de orice fel!
Produsele vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului!


9. Litigii

     In caz de litigiu intre Cumparator si Vanzator, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului.
     Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


10. Frauda

     Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.bijuteria-de-lux.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.
     In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.      Bijuteria-de-lux.ro nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale