Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Cum cumpar?


     Bijuteria-de-lux.ro va sta la dispozitie cu  o gama diversa de bijuterii din argint, placate cu aur si argint, perle naturale, perle de cultura sau bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase clasificate pe categorii. Navigarea pe site este simpla, fiecare bijuterie este insotita de minim o imagine si de descrierea produsului.

     Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie doua modalitati de comanda:
 - comanda pe site -  este metoda recomandata pentru a comanda bijuteriile deoarece bijuteria este identificata clar si orice erori sunt evitate, aveti acces permanent la stadiul comenzii dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostrii de vanzari le adauga acestei comenzi.
 - comanda telefonica - sunati la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda: 0742-584510.

     Pentru a face comenzi on-line pe bijuteria-de-lux.ro este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide.


   Pasul 1. Adaugarea produselor in cos

     Cu ajutorul meniului din stanga, puteti sa navigati prin categoriile si subcategoriile magazinului. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul "Adauga in cos". Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, in lista de produse sau in pagina cu detalii despre produs.


   Pasul 2. Vizualizarea produselor din cos

     Pentru a vizualiza produsele adaugate in cos, gasiti in partea dreapta butonul "Cos". Prin apasarea acestuia se se va deschide pagina unde este prezentat, in detaliu, continutul cosului de cumparaturi si de unde puteti modifica starea produselor (stergeti produsul sau modificati cantitatea). Dupa care puteti fie sa va intoarceti la cumparaturi apasand direct categoria de produse dorita, fie sa trimiteti comanda folosind butonul "Inainte".


   Pasul 3. Plasarea comenzii

     Cand va decideti sa trimiteti comanda, dupa ce apasati butonul "Inainte" trebuie sa va autentificati sau daca nu sunteti inregistrati atunci va trebui sa va creati un cont nou. Odata autentificat aveti de ales adresele de facturare si de livrare, modalitatea de transport  precum si modalitatile de plata.


   Pasul 4. Confirmarea comenzii

     Daca toate informatiile sunt corecte apasati butonul "Finalizati comanda", urmand ca imediat sa primiti un e-mail de confirmare.


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale