Categorii

Newsletter

Coliere perle naturale

 

Livrarea si plata produselor

 

     Livrarea este gratuita la comenzi mai mari de 150 lei prin Posta Romana si mai mari de 200 de lei prin firma de curierat rapid!

 
Bijuteria-de-lux.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare a produselor:

      1.Posta Romana livrarea prin Posta Romana este disponibila pentru toate localitatile din Romania, comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.
In cazul acestei modalitati de livrare veti primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului, dupa care trebuie sa va deplasati la Oficiul postal cu actul de identitate. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala dupa 3-5 zile lucratoare de la momentul informarii prin email ca  s-a efectuat livrarea coletului va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti. Costul expedierii prin acest serviciu este de 8 lei pentru comenzile mai mici de 100 lei si gratuit pentru celelalte.

     2.Curierat rapid aceasta modalitatea de livrare este disponibila in toata tara cu cateva exceptii. Pentru comenzile plasate pana la ora 16:00, comanda va ajunge la destinatie a doua zi. Pentru comenzile plasate dupa ora 16:00 comenzile vor ajunge la destinatie in 1-2 zile lucratoare. Costul expedierii prin acest serviciu este de 18 lei pentru comenzile mai mici de 200 de lei si gratuit pentru celelalte.

 

Plata pentru produselor comandate poate fi  efectuata prin una din urmataorele metode:

1. Plata la livrare (ramburs), cand contravaloarea produselor comandate va fi achitata la reprezentatului firmei de curierat rapid sau la Oficiul Postal daca a fost aleasea metoda de livrare prin Posta Romana.

2. Transfer Bancar, daca ati optat pentru acesta metoda de plata va trebui sa achitati contravaloarea facturii in contul: RO05BTRL02701202W59885XX, Banca Transilvania Targu-Mures. Comanda va fi procesata dupa confirmarea efectuarii platii.

      Comenzile online cu plata ramburs efectuate pana la ora 16.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 16.00, in zilele nelucratoare, in weekend sau in sarbatorile legale vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

 

     Livram bijuteriile si in tarile din Uniunea Europeana, insa in acest caz plata se face doar prin transfer bancar. Taxa de livrare este de 60 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei si gratuit pentru celelalte. Durata livrarii este de 7 - 10 zile lucratoare.


Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Coliere perle naturale